Najnovije Vijesti :
Home » » Severina u vezi sa sinom poznatog folk pjevača: ``Zaljubljena sam do ušiju``!

Severina u vezi sa sinom poznatog folk pjevača: ``Zaljubljena sam do ušiju``!

utorak, 28. travnja 2015. | 0 komentari


Severina (43) ljubav života pronašla je u bivšem srpskom golmanu Igoru Kojiću (28), piše Story. - Zaljubljena sam do ušiju. Sada mi se čini da traje cijeli život - rekla je pjevačica. Inače, radi se o sinu, ni manje, ni više nego pjevača Dragana Kojića Kebe.


Severina je bila zaručena ukupno pet puta. Prvi koji joj je osvojio srce bio je pjevač grupe Kojoti Alen Marin. Bili su zajedno 90-ih, a prekinuli su bez većih skandala.



Nakon prekida s Alenom, pjevačica se kratko zabavljala s tajkunom Milanom Lučićem. Od njega je na dar dobila konja, a zapamćen je i ``film`` koji su snimili na jahti. Kad je ``film`` 2004. godine ugledao svjetlo dana, Severina je bila zaručena za poduzetnika Srečka Vargeka koji joj je pružio podršku u tom trenutku. No kad je htjela isti zaštititi kao autorsko djelo, razljutio se, nazvao ju proizvodom i ostavio.



S Matom Čuljkom je dvije godine poslije ponovno pronašla sreću u ljubavi. Zajedno su bili godinu i pol, Mate ju je zaprosio, a ona mu je rekla da bi se rado udala za njega. Prekinuli su nekoliko dana prije njezinog 35. rođendana.



Sa Slavkom Šajinovićem vezu je počela 2008. godine. Zaručili su se i zajedno počeli graditi kuću iznad Ičića, no ostavila ga je nakon dvije i pol godine zbog srpskog kralja bakra Milana Popovića u kojeg se zaljubila dok mu je pjevala na rođendanskoj proslavi. Milan ju je zaručio prstenom od ružičastog zlata, a 2012. godine dobili su sina Aleksandra (3). Prekinuli su godinu dana poslije.

Share this article :

Nema komentara:

Objavi komentar